ChrltSn

Disclaimer: Voor life-changing doe-het-zelf-ideeën, literaire hoogvliegers of waanzinnige reisverhalen kies je beter een andere blog uit (der zinder genoeg). Indien er geen verwachtingen zijn, lees dan vooral verder!

p1100357

 

Beste lezer,

Aangezien 90% van mijn welkomstekstje niet meer up-to-date was, besloot ik dan maar een nieuw te schrijven. De zomer van 2017 loopt op zijn einde en ik verlang al naar de winter (of op z’n minst de herfst). Ideaal om op deze zomerse middag (ja, zo hebben we er ook een paar) iets neer te pennen. Genoeg stof om over te schrijven alleszins.

De dagen als ZEB-verkoopster liggen lang achter mij, met nostalgie denk ik in mijn dromen terug aan t-shirts plooien en kledingrekken stofzuigen. ’t Had iets therapeutisch. Mijn allerlaatste vakantiejob ooit is wel iets om met natte ooghoeken op terug te blikken. De hele zomer mocht ik meedraaien met Focus en WTV. Voor veel vrienden een afgezaagde plaat, maar deze openingstekst wordt de laatste keer dat ik er op terugblik, promise.

De zomer bracht niet alleen toffe activiteiten, maar ook levensingrijpende veranderingen. Want. Ik. Woon. Nu. Alleen! Dat mag je een beetje als volgt zien: Ik woon alleen, betaal mijn rekeningen zelf en breng mijn vuile was nog wekelijks naar de mama. Alles alleen doen zou een beetje drastisch zijn, denk ik dan.

Het najaar (dat volgens mij dan begint op 4/09) brengt ook iets fantastisch. Ik start als digital marketing intern bij  PepsiCo (as in Pepsi, Lays, Quakers, etc.).

Nog altijd breng ik het liefst mijn teksten in een warboeltje van Engels en West-Vlaams-achtig Nederlands. Typo’s, spellingsfouten of vreemde zinsconstructies zijn meestal te wijten aan het late uur van publicatie – of aan mijn eeuwige nonchalance tijdens het nalezen. I will get better at this 🙂

Zoals steeds,

Van je kapoen,

Charlotte Sioen

P.S. Ik schreef deze bovenstaande tekst in bijzijn van de Telenet-internet-installatie-man. Ik had niets te doen (nog geen internet, dusja) en wilde ‘druk’ lijken om zo smalltalk uit te weg te gaan. Slecht mens. I know.

p1100355